Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > quefer > Ermita de la Mare de Déu dels Torrents

Ermita de la Mare de Déu dels Torrents

Situada al terme de "Vimbodí i Poblet", es va construir per l’abat de Poblet, Joan Payo Coello, en 1484. D’estil gòtic. A l’any 1714 va ser reformada i actualment és d’estil renaixentista. En ella es venera la imatge de la Mare de Déu dels Torrents, que la llegenda diu que fou trobada per l’abat Joan Payo Coello en un canyar del Torrent d’en Guiot, i altres asseveren que va ser trobada per un pagès de "Vimbodí i Poblet". La imatge porta el nen Jesús al braç dret, quan totes les demés imatges el porten al braç esquerre.

Cada any, el 8 de setembre, es celebra la festa en honor de la Mare de Déu dels Torrents, amb una gran participació del poble i de visitants. Y cada cincs anys es fa amb una gran solemnitat (mirar festes).


 

* Als seus voltants hi ha una zona d’esbarjo amb grans arbres, groxadors, fonts d'aigua potable, serveis i taules per menjar que ens invita a passar tot el dia.

Els dissabtes, diumenges i festius es cobrarà pel dret a taula 5€ i pel dret a foc també 5€. La resta de dies serà gratuït per a tothom. Aquestes tarifes s'aplicaran a partir del mes de juliol de 2010.HORARIS DE MISSES  DURANT ELS MESOS DE JULIOL I AGOST 2013

Les misses de vigilies, diumenges i festes, seran a l'Ermita de la M. de Déu dels Torrents a 2/4 de 8 vespre, durant els mesos de juliol i agost.